Д-р Иван Димитров, който бе арестуван за убийството на  Жоро

...
Д-р Иван Димитров, който бе арестуван за убийството на  Жоро
Коментари Харесай

Д-р Димитров се поболя в ареста

Д-р Иван Димитров, който бе задържан за убийството на  Жоро Джевизов - Плъха, ще премине през обширен медицински обзор. Според осведомени медикът се чувствал от известно време зле здравословно. Д-р Димитров страдал от дискова херния и имал и други болести. Здравето му съществено се раздрусало след престоя в ареста, където изкара четири денонощия.

Предполага се, че влошеното му здравословно положение се дължи на претърпяния стрес към задържането му. Докторът изглеждаше смутен и не съумя да сдържи сълзите си при освобождението му от ареста и срещата с медиите. 

Д-р Димитров имал две интервенции, скоро му предстоял надзорен обзор, с цел да се реши дали се постанова трета. Медикът получил и рани от конфликта с Плъха. 

Междувременно близки и родственици погребаха през вчерашния ден Георги Джевизов - Плъха на Рогошки гробища. Тялото му бе освободено от Съдебна медицина с позволение на прокурора. В махалата имаше засилено полицейско наличие. В обществената мрежа братът на Джевизов се закани да съди доктора и жена му.  „ Ще се борим до дъно за теб, братко ”, написа Илия в профила си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР